Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig

Ballondyr
Ballondyr - Euro-Jam 2003 - Flyver og motorcykel - Lær at lave en ballonhund
Ballondyr er en af mine nyere interesser. Jeg syntes det kunne være sjovt at kunne - så jeg købte en pose figurballoner og et begynderhæfte af en tryllekunstner - og så gik jeg i gang.
Det første man finder ud af som spirende ballonkunstner er at man ikke kan puste ballonerne op med munden - der skal anvendes en specialbygget pumpe til det. Der følger som regel en lille én med i posen. Det næste man lærer er at der er stor forskel i kvaliteten på ballonerne. Hvis du bare har lyst til at lege lidt med det og se om det skulle være noget, så kan du købe en pose i mange dagligvare kæder, samme sted som du finder flag og bordpynt. Men hvis du gerne vil have det bedste, så er det Qualatex balloner. De forhandles i Danmark bl.a. af Hip Hip Hurra som ligger i Århus.
En dejlig ting ved denne hobby er at den kan praktiseres hvorsomhelst og nårsomhelst.
Jeg har altid et par balloner og den lille ballonpumpe i tasken, så jeg kan lave en ballon hvis man nu skulle møde et barn der er ked af det, eller keder sig. Det er de billigste og dejligste points man kan score! Her havde jeg købt rigeligt ind til en børnefødselsdag hvor jeg var med som gæst - og pigen her lavede sin egen improviserede ballonhat.
Pigen her var for lille til at lave en hund selv, så hendes mor, vores sekretær Eva fra SoftAdvice lærte at lave den til hende.
Det er selvfølgelig sjovt at lave ballondyr til folk. Men man får lettere andres opmærksomhed hvis man vil lære dem at lave ballondyr. Så kan de jo også selv underholde en anden gang. Her giver jeg en trin-for-trin lektion i ballonhunden, som jeg synes er den letteste af figurerne.
Fester af enhver art er selvfølgelig et oplagt tidspunkt at hive ballonerne frem. Her er det en miniput-fødselsdagsfest, hvor min kone Anne og jeg tog op til min svigerinde, Cecilie (Cillersen) på hendes efterskole for at fejre hendes fødselsdag.
Så blev det jo selvfølgeligt lidt festligere ved at vi kunne lave lidt ballonblomster (som Anne er sej til) og en fødselsdagshat til hende.
Mine to venner fra datamatikerstudiet, Søren og Brian er også friske på at lege lidt med balloner fra tid til anden. Her var en aften hvor Søren havde set en Hjulben (Road Runner) i et hæfte jeg havde, og foreslog at vi skulle prøve at lave dem.
Til Euro-Jam (årlig konference for ballonentusiaster i Tyskland) lærte jeg at flette bogstaver af Niko Fric. Det kunne jeg passende bruge til min fars 60 års fødselsdag, hvor vores underholdning var en stiftende generalforsamling i NTKs fanklub. (NTK er forbogstaverne i Niels Thure Krarup).


Hehe... synes de her var sjove : )


Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig