Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig

Velkommen til!
"People don't quit playing because they grow old. They grow old because they quit playing."
Oliver Wendell Holmes
(1809 - 1894)

Dette er min hjemmeside. Her fortæller jeg om mit liv og mine interesser og deler ud af den viden jeg har fået.

Kort om mig:
Jeg er uddannet folkeskolelærer og datamatiker. Jeg kombinerer i dag begge uddannelser ved at undervise i programmering.

Jeg elsker at være kreativ, at lege, lære og lære fra mig.

Jeg er tosproget, grundet min opvækst, og har lavet en masse hjemmesider på engelsk.
Flere af disse er blevet integreret i hele Jake.dk. Links til siderne har jeg angivet på denne måde "(uk)" når der er tale om en engelsk underside.
Alt hvad du finder på disse sider, er til fri afbenyttelse: kode, tegninger eller undervisningsmateriale. Men angiv venligst kilde. Det kunne da også være hyggeligt at høre lidt om hvad materialet bliver brugt til, men det er ikke et krav.

Mange steder på siderne, hvor du finder små billeder, vil du kunne klikke på billederne, og få en større version at se.

Jake.dk er opdelt i flere emner:


Sjov
Sjov
Jeg er glad det meste af tiden og kan grine ad næsten hvadsomhelst. Min kone siger at det er fordi jeg ingen kritisk sans har : ) Jeg har samlet på sjove billeder, filmklip, vitser og citater i mange år. Jeg har plukket et udvalg ud og lagt dem her på siden så du også kan få et grin, og eventuelt sende dem til dine venner.

Jakob
Jakob
En efterhånden ret stor underside med information om mig og min baggrund. Du kan læse om mine oplevelser som barn i Afrika, Au-pair i Amerika, officer i Beredskabskorpset, mine interesser og en hel del mere.

Tegninger
Tegninger
Her viser jeg en samling af mine bedste tegninger frem. Der er både sjove, gakkede og pæne tegninger i mange genrer. De er alle til fri afbenyttelse, og hvis du skulle have brug for én af dem i en højere opløsning så kan du bare maile.

Tegneserier
Tegneserier
Jeg er Danmarks største Rasmus Klump fan. Bare søg på Google, Jubii eller et andet sted og du vil se at jeg kommer øverst på listen hver gang. Her kan du finde verdens største Rasmus Klump fanside, og derudover Clifton, Franka og KODT (Knights Of The Dinnertable).

Baggrundsbilleder
Baggrundsbilleder
Baggrundsbilleder til din computers skrivebord. Jeg har valgt de allerpæneste ud af min samling. Der er flere kategorier at vælge imellem.
Programmering Programmering
Jeg synes jeg bruger mere og mere tid på at programmere som tiden går : ) Jeg har samlet en stor samling dokumenter fra min undervisning med introduktion, tips og tricks til en hel del programmeringssprog. Blandt andre kan nævnes Visual Basic .Net, C#, Java og ASP.Om siden
Siden her har jeg selv lavet i UltraEdit. Jeg har håndkodet hver eneste tegn på alle siderne - og jeg er blevet rigtig glad for både siden og UltraEdit : ) Jake.dk anvender ASP, HTML, CSS og javascript. Baggrundsbillederne skifter tilfældigt inden for forskellige kategorier afhængigt af datoen. F.eks. er der specielle baggrundsbilleder ved juletid, på Valentines dag, Danmarks befrielsesdag, Rasmus Klumps fødselsdag etc. Siden hostes hos Cliche.dk på et 400 MB webhotel.

Jeg kan stolt nævne at Jake.dk ligger øverst i google på følgende søgninger (20. april 2004):


Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig