Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig

Baggrundsbilleder

Jeg synes det er dejligt at have et friskt baggrundsbillede på min computerskærm. Det kan være alt muligt, som f.eks. et naturbillede (som her til højre), en sød kat, eller et flot abstrakt billede.
Derfor har jeg lavet denne afdeling, hvor du kan hente nogle af de flotteste i min samling.
Jeg tilføjer jævnligt nye kategorier og billeder, så kig forbi ind i mellem.

Jeg har fået et ønske om at jeg lægger de hjemmesidebaggrundsbilleder ind, som jeg har her på hjemmesiden. De kan hentes her.

Der er i alt 78,7 MB billeder i samlingen.

Computerskabte

44 billeder

Disse billeder har det til fælles at de er skabt ved hjælp af et 3D tegneprogram. Mange af dem er ret abstrakte og spænder vidt fra voldsomme scener til meget fredfyldte, virtuelle landskaber.

Diverse Sjove

43 billeder

Billederne her passer ikke ind i andre kategorier - men jeg synes de er for gode til at du skulle undvære dem. Jeg er specielt vild med frugtbillederne : )

Dyr

38 billeder

Her er en masse søde og flotte dyr samlet. Jeg kan slet ikke stå for kattekillingerne.

Fantasy

21 billeder

Jeg er jo gammel rollespiller - så jeg er vokset op med min del af drager, trolde, dværge og dæmoner. Her har jeg samlet nogle flotte billeder med motiver fra rollespillerverdenen.

Film

33 billeder

Jeg kan (som de fleste) godt lide en god film. Jeg har samlet nogle fede filmplakater i mappen her som jeg håber du vil kunne lide.

Mine favoritter

18 billeder

Hvis du ikke gider bladre alle kategorierne igennem så kan du starte her. Jeg har samlet mine favoritter ud i denne mappe, så du kan jo se om vi har samme smag.

Motivation

12 billeder

Alle disse billeder er meget amerikanske. Det er "Motivational posters" som man kan finde dem i mange virksomheder og skoler "over there". Der er faktisk en del sandheder i dem ; )

Motor

23 billeder

Her finder du de fedeste biler, og lidt blandet andet med mange hestekræfter.

Natur

74 billeder

Hvis jeg kun måtte vælge én kategori herindefra - så skulle det være denne. Jeg æææææælsgår naturbilleder - og det giver simpelthen en fred indeni at have sådan et rislende kildevæld eller en grøn forårsskov på skærmen. Ikke fordi at det er særlig tit jeg har baggrunden synlig (den er oftest dækket af Total Commander eller UltraEdit).

PC og Operativsystemer

84 billeder

Lige meget om du er til Windows, Linux eller Mac - så er der baggrundsbilleder her som nok kunne falde i din smag. Jeg har brugt en del timer bare på at samle til denne kategori og jeg er selv ved at bakse en Linux maskine på benene (igen) fordi jeg synes Tux (Linux-maskotten) er SÅ sød!

Rummet

6 billeder

Min svigerfar underviser i astronomi og hver gang jeg falder over et billede af en planet eller en fjern stjernetåge så tænker jeg på ham. Nu har jeg også lagt lidt billeder til ham - hvis han skulle komme forbi en dag. Hvis du ser det her Viggo - så send lige en mail, det ku' da være sjovt : )

Tegneserier

37 billeder

Som du nok ved, så er jeg ret vild med tegneserier og naturligvis så er der også en afdeling med tegneseriebaggrunde til din computer.

Windows XP efterligninger

20 billeder

Windows XP baggrundsbilledet kender alle vist. Her er der lidt forskellige variationer over samme tema eller farvevalg.


Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig