Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig

   ASP - Gratis kode ... til dig!
Gennem årene har jeg lavet en ret omfattende samling af ASP funktioner som jeg selv bruger igen og igen. Det er en rigtig god vane at samle og organisere sine kodestumper, for der er en ret god sandsynlighed for at det kan genbruges. Her kan du hente den fil jeg selv inkluderer i al min ASP kode, og læse om hvad den indeholder samt se eksempler på dens anvendelse. Hvis du normalt kun har anvendt HTML i dine sider, men har et webhotel der understøtter ASP - så kan du også anvende nogle af disse funktioner, selv om du ikke kan programmere med ASP. For at bruge funktionerne skal du downloade filen Jakes_io.zip og pakke den ud i en mappe på din webserver. De HTML filer der skal anvende funktionerne skal omdøbes så fil-endelsen bliver "ASP". Husk at rette de steder der linker til den omdøbte fil. Herefter skal du tilføje følgende linje til den fil der skal bruge funktionerne:
<!--#include file ="jakes_IO.asp"--> <html><head ...

Herefter kan du bruge mine funktioner i hele den fil som du har inkluderet "Jakes_io.asp" i. Prøv at se på kodeeksemplerne - der er MASSER : )

Dokumentationen er skrevet på engelsk, for at kunne nå ud til et bredere publikum, men hvis jeg får tid - så oversætter jeg det.
Du kan downloade alle eksemplerne i én stor fil så du kan "pille dem fra hinanden" og se lidt mere af funktionaliteten.


   ASP - Free code - for you!
Through the years I have collected quite a few of my own codesnippets for ASP, and I use them over and over... Here you can download the file with all my functions. To use the functions - unpack the ZIP file to your webserver, and add an include statement to the ASP pages that you want to be able to access my functions, like this:
<!--#include file ="jakes_IO.asp"--> <html><head ...

You can download all the samples in one big file, so you can take the code apart and see what is going on.
You can also find them online.Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig