TILBAGE

MANDEREGLER

Vi hører altid om de uskrevne regler fra kvindernes side. Her er et regelsæt fra mænd til kvinder: De er nummererede. Numrene er ikke en fejl. Ellers vil prioriteringen bare blive brugt imod os i en diskussion med en kvinde.

Regel nr. 1: Spørg os om det, du ønsker. Små vink virker ikke. Selv klarevink virker ikke. Selv vink med en vognstang virker ikke. Bare sig det, du vil sige.
Regel nr. 1: Vi husker ikke datoer. Punktum. Skriv fødselsdage, bryllupsdage, forlovelsesdage og andre dage, du ønsker at vi husker, på en kalender, som du hænger op. Husk os på at kigge på kalenderen jævnligt. Helst i god tid inden dagen, hvis du altså vil se gaver.
Regel nr. 1: De fleste mænd ejer højst en håndfuld sko. Forvent ikke, at vi kan se hvilke af dine 30 eller 40 par, der ser bedst ud til din kjole.
Regel nr. 1: "Ja" og "Nej" er helt acceptable svar til de fleste spørgsmål. Vi behøver ingen lange udredninger. Bare kom til pointen.
Regel nr. 1: Kom kun til os med et problem, hvis du vil høre et forslag til en løsning eller have vores hjælp. Det er hvad vi mænd gør. Sympati-lytninger er noget, du har veninder til.
Regel nr. 1: Husk hvis vi har en aftale og jeg må aflyse fordi der kommer fodbold i tv, (og den skal ses med vennerne)...at det ikke er min skyld den lige vises lige den dag.
Regel nr. 1: En hovedpine, der har varet 17 måneder, er et problem. Noget man går til lægen for.
Regel nr. 1: Tjek olien på din bil jævnligt. Vil du ikke nok? Damp eller røg op af motorhjelmen er ikke et tegn på, at du snart skal gøre det. Men at det er for sent.
Regel nr. 1: Alt hvad vi har sagt i en diskussion for seks måneder siden må ikke vendes mod os i en ny diskussion. Faktisk udløber gyldigheden og alle argumenter efter syv dage. Vi er genetisk programmerede til at glemme ældre diskussioner med kvinder. En mands hjerne kan ikke rumme så mange ligegyldige eller følelsesmæssige problematikker.
Regel nr. 1: Hvis vi har sagt noget, der kan forstås på to måder, og den ene gør dig ked af det eller gal, så mente vi det på den anden.
Regel nr. 1: Du må enten bede os om at gøre noget, eller fortælle os hvordan du vil have det gjort. Ikke begge dele. Hvis du allerede ved bedst, så gør det selv.
Regel nr. 1: Lær at bruge toiletbrættet. Du er en stor pige. Hvis det er oppe, så slå det ned
Regel nr. 1: Lad være med at simulere. Jeg ville hellere være ineffektiv end bedrages
Regel nr. 1: En fjernbetjening er mandens eksklusive ejendom. Accepter dette. Og for resten: "jo, vi kan godt se seks programmer samtidigt".
Regel nr. 1: Når det er muligt, så venligst sig det, du vil sige, når der er reklamer. Ikke midt i fodboldkampen. Og husk regel nr. 1 om at komme til pointen hurtigt.
Regel nr. 1: Christoffer Columbus kunne finde et kontinent helt uden anvisninger af sin kone. Vi behøver heller ikke at få angivet retningen. Slet ikke fra en, der vender kortet på hovedet.
Regel nr. 1: Et forhold vil aldrig forsætte med at være som de første to måneder af forholdet. Kom over det og kom videre. Og lad være med at klynke til dine veninder.
Regel nr. 1: Alle mænd ser maksimalt 16 forskellige farver. Ligesom Windows 3.11. For os er Aubergine en fransk frugt ikke en farve. Fersken er ligeledes en frugt. Vi har ikke en ide om, hvad det er, du taler om, når du siger ferskenfarvet. Den er jo gul indvendigt og orange udvendigt. Jordfarver???? Jord er da bare brun, ikke? Og cremefarvet er da en vits. Al den creme vi ser dig putte på er sgu' da hvid.
Regel nr. 1: Hvis det klør, klør vi. Uanset hvor.
Regel nr. 1: At vi holder om de ædlere, dele når vi sidder ned, er ikke unaturligt. Det er en genetisk programmeret funktion, der konstant checker, at vi er forplantningsduelige.
Regel nr. 1: Mænd er ikke tankelæsere. Vores manglende evne til at læse tanker er ikke noget bevis for, hvor lidt vi elsker jer.
Regel nr. 1: Hvis vi spørger dig, om der er noget galt, og du svarer "ingenting", så opfører vi os som om, der ikke er noget galt. Uanset hvor spidst du siger det. Vi ved du lyver, men vi gider ikke besværet med at få dig til at sige det.
Regel nr. 1: Hvis du giver os et spørgsmål, som du helst ikke vil høre svaret på, så lad være med at spørge eller forvent et svar, du ikke vil høre.
Regel nr. 1: Søndag = sport, det er ligesom fuldmåne og tidevand. Bare accepter det.
Regel nr. 1: Når vi skal ud, så er alt hvad du ta'r på godt nok. Du ser faktisk brandgodt ud i det. Så du behøver ikke spørge os fremover.
Regel nr. 1: Spørg os ikke om hvad vi tænker på, med mindre du ønsker at drøfte emner som sex, sport, navlefnuller, kropslyde, biler eller andre kvinder.
Regel nr. 1: Du har nok tøj.
Regel nr. 1: Du har for mange sko.
Regel nr. 1: Øl, biler, cigarer (indsæt selv her) er lige så spændende for os, som sko for dig.
Regel nr. 1: Indkøb er ikke en sportsgren og nej jeg ville aldrig tænke på det som sådan.
Regel nr. 1: Din bror er en idiot, din ex-kæreste er en idiot og din far er det sikkert også.
Regel nr. 1: Din mor behøver ikke at være vores bedste ven.
Regel nr. 1: At græde er afpresning.
Regel nr. 1: Skaf dig af med din kat. Og nej, den er ikke noget specielt, den er præcis som alle andre katte.
Regel nr. 1: Hunde er bedre end en hvilken som helst kat. Punktum.
Regel nr. 1: Lad os glo. Hvis vi ikke kigger på andre kvinder, hvordan kan vi så vide hvor smuk du er.
Regel nr. 1: Jeg ER i form. RUND er en form.

TILBAGE