Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig

Hardball
Se fotos fra hardball turene
Loose Cannons hygger sig gevaldigt med at drille deres DCF (Dedicated Cannon Fodder) Hardball er en sport hvor mænd bruger tusindvis af kroner på at genvinde deres barndom. Det udøves af en flok (fortrinsvist) store drenge der render rundt i hold og skyder små plastickugler efter hinanden. Det er en gentlemansport, da det ikke er muligt at se om man er ramt og man derfor forventes at råbe "Ramt!" og række armen i vejret når man mærker plastickuglerne indfinde sig.

Jeg spiller i gruppen "Loose Cannons" sammen med (billedet til venstre, fra venstre af:) "Lede Lars", "Jokke", "John-John" og "Bobba".

Her står jeg på Aalborg Paintball klubs bane til et CQG (Close Quarters Game) i Oktober 2004 med min yndlingsgun: en Marui G36C (kopi af Heckler und Kochs "Gewehr 36 Commando"). Den har fået stort frontskæfte så der er plads til et 9,6V batteri i, hvilket giver en højere skudkadence (flere skud i minuttet).
Hjelmen købte jeg pr. postordre fra England efter at have fået et par salver på issen i en tidligere kamp. Det gør pænt nas! ;- )

Her er min yndlingsgun for tiden. Det er en G36C. Den har et lidt større batteri i sig end den kommer med som standard. En fiks detalje ved G36'eren er at den har foldekolbe som det ses her. Det gør at den kan pakkes sammen i bykamp så man kan komme rundt med den, men den kan også foldes ud når man skal ligge og sigte præcist.

Jeg har bestilt den hjem fra Hong Kong. Det kan nemt betale sig. Guns koster cirka halvdelen af DK prisen derovre. Så hvis man skal købe bare en enkelt gun så kan det stadig betale sig med fragt og told.

Ud over gun'en og det større batteri så har jeg et par HiCaps (High Capacity) magasiner til den. Det gør det muligt at have væsentligt flere kugler i hvert magasin end i standard udgaven.

Her er en anden af mine favoritguns. Det er også en H&K. Det er model MP5, som er en kopi af en af de mest populære maskinpistoler ved politi- og antiterrorkorps kloden over. Den eksisterer i lidt over 120 varianter, med forskellige kolber, forgreb, lyddæmpere, etc.

Noget af det sjove ved at lege med AirSoftGuns er at de ligner "the real thing" så meget. Lige noget for drengerøve som os : )

MP5'eren er udstyret med et Dotsight (ovenpå). Denne anordning viser målet med en rød prik på sig, lige som hvis man havde et lasersigte, men uden at der anvendes laser. Dermed risikerer man ikke at blive afsløret ved at offeret opdager prikken, da den kun eksisterer i sigtet.

Her kan man se hvordan batteriet kan gemmes væk i kolben.
Her er lidt andet udstyr som man skal bruge til Hardball.

Billedet til højre, forklaret fra venstre i billedet:

  • Siliconespray, til at få grejet til at køre bedre.
  • Gasflaske, til at fylde de gasdrevne pistoler med.
  • Maske, absolut nødvendig da mundingshastighederne på hardball guns ofte er over 100m/s (ikke godt for øjnene!)
  • Kugler. Her i 0,25g hvilket er i den tunge ende af standardkuglerne.

Det er en fordel at have et sekundærvåben som man kan trække, hvis primærvåbnet skulle sætte ud af en eller anden grund.
Jeg har 2 MK1'ere (der kører på gas som de fleste pistoler). De kan ses her. Originalmodellen produceres af "Sturm, Ruger and Co." i Amerika.

Hvis du har lyst at se hvordan det ser ud når man dyster så er her fotos fra hardball turene


Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig