Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig

August 2003

Osama Bin Krarup slår til igen!
I august måned 2003 var jeg genindkaldt til BRSMJ (Beredskabsstyrelsen Midtjylland) som kasernen i Herning nu hedder. Min arbejdsgiver havde været så flinke at give mig fri, så jeg kunne komme ind og genopfriske alle de ting som en brandmand nu engang går og glemmer hvis det ikke repeteres.

Mit digitalkamera var desværre stadig til reparation efter spejdervikingelejren hvor der blev trådt oven på det. Det betød at jeg ikke kunne tage billeder undervejs. Men jeg har da 10 billeder fra en lille øvelse vi holdt med mænnerne. Det skulle forestille en terroraktion hvor en mine på en landevej havde væltet en bus og en personbil.
Desværre for det uvidende indsatspersonel, så lurede den frygtede Osama Bin Krarup fra SLK (Sjællandske Liberations Kolonne) og skulle slå til igen under indsatsen.

< forrige - næste >


Osama Krarup 04.jpg - 77,4 KB

Redningscontaineren (venstre) er sat af og udstyr til at afstive bussen, klipppe bilen åben samt yde førstehjælp til de tilskadekomne skal findes frem.


Osama Krarup 05.jpg - 41,9 KB

Her ser vi den frygtede Osama Bin Krarup der skal til at gøre livet surt for indsatspersonellet.


Osama Krarup 06.jpg - 87,9 KB

Her er de ved at foretage en "omvendt østers" hvor de to bageste sæt sidestolper i bilen klippes over og bilen åbnes som en østers så passagerer kan frigøres.

< forrige - næste >


Tilbage - Programmering - Tegneserier - Tegninger - Sjov - Baggrundsbilleder - Jakob - Forsiden - send mail til mig